TrendMicro

Odlaže se lansiranje Microsoft Surface Earbuds-a

Po svemu sudeći, Microsoft će propustiti priliku da svoje Surface Earbuds, in-ear slušalice ponudi kupcima tokom predstojeće sezone praznika. Početak njihove prodaje očekuje se tek tokom proleća 2020. godine. Panos Panay, Microsoft Chief Product Officer, naglasio je da je kompaniji potrebno malo više vremena kako bi „ispeglao“ sve detalje oko proizvoda.

PCPress.rs Image

Microsoft je imao planove da lansira Earbuds tokom praznične sezone, po ceni od 249 dolara. Uz ove slušalice se u paketu dobija i kutija koja je istovremeno i punjač, a najavljeno je da bi jedno punjenje bilo dovoljno za 24 časa rada slušalica. One bi trebale da ponude i integraciju sa Office 365, kao pristup Outlook-u i kalendaru kroz glasovne komande. Takođe, slušalice bi trebale da omoguće prevod u realnom vremenu na 60 različitih jezika. Takođe, biće ponuđena i integracija sa Spotify-jem, sa kontrolama osetljivim na dodir.

Pročitajte i:  Windows 11: Bolje i lakše ažuriranje

Kompanija je obećala i druge napredne funkcije za Earbuds, koje uključuju kontrolu PowerPoint prezentacija i uparivanje jednim klikom. Očigledno je da Microsoft nije uspeo da sve to objedini u prvobitno zamišljenom roku, pa je to najverovatnije razlog zašto je došlo do ovog odlaganja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,