BIZIT 2022

Održan deseti Hi-Files Show

Jubilarni, deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike,  održan je 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn u Beogradu.

hifiPremijerno su predstavljeni najnoviji uređaji brojnih inostranih i domaćih proizvođača, od onih sa pristupačnim cenama do hi-fi sistema koji koštaju više desetina hiljada evra. Na ovogodišnjem sajmu bilo je prisutno najviše izlagača do sada, što je rezultiralo i  većem broju posetilaca.

Svi uređaji bili su raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 5 soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti. Posetioci su imali priliku da vide najnovije Audio/Video sisteme Yamaha AVENTAGE, mnoštvo Bluetooth zvučnika, slušalica, gramofona i ostale lifestyle audio sisteme, kao i novu Silver seriju Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom meseca novembra.

Domaći proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstavili su svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu. Ovo je bila retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda.

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,