Održan Extreme dan 2012

Extreme-dan-2012-1Extreme dan 2012 sa temom „Kako da radimo bolje, a ne više“, održan je 13. decembra. Extreme dan se organizuje svake godine sa namerom da se pokažu novi načini za poboljšanje poslovnih procesa uz pomoć IT alata, novi primeri u praksi i novi proizvodi koji su obeležili prethodni period.

Vođeni ovogodišnjom temom, organizatori su kroz šest kratkih predavanja demonstrirali na koji način se uz pomoć novih tehnologija može povećati produktivnost, kako na ličnom, tako i na timskom i organizacionom nivou.

Posetioci su tako imali prilike da čuju kakvi su prvi utisci korisnika novog Windows 8 i Office 2013, kako izgleda i na koji način funkcioniše potpuno novo rešenje firme Extreme – eKancelarija, na koji način je firma Royal Vet redefinisala svoje procese i povećala produktivnost uz pomoć Microsoft Dynamics CRM-a, kao i prikaz novog SharePoint-a, Lync-a i CRM-a kao skupa povezanih alata na delu.

Osim ovih predavanja koja su bila pretežno tehnička, publika je imala priliku da čuje i predavanje Branka Đakovića iz agencije Tomato Tomato Communications, koji je se na vrlo slikovit i zabavan način osvrnu na promene u načinu na koji posmatramo i merimo produktivnost, njen značaj i uticaj na naš svakodnevni rad i život uopšte.

Pročitajte i:  Startap klinika: Pošto dobra Prodaja?

Sve prezentacije sa Extreme dana 2012 će u narednom periodu moći da se preuzmu na www.extreme.rs/Extreme-dan-2012.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,