Top50 Glas publike

Održan još jedan Extreme dan

Extreme-dan-2011 U petak, 16. decembra, održan je skup pod nazivom “Extreme dan 2011- IT kao motor razvoja poslovanja”, u organizaciji firme Extreme uz podršku lokalne kancelarije kompanije Microsoft.

Ovo okupljanje je organizovano sa namerom da se pokaže koji je zadatak IT-ja u poslovanju, kako konkretno treba odabrati softverska rešenja, kako ih i kada implementirati i, što je najvažnije, kako ih treba koristiti da bi ispunila svoj cilj.

Predavači iz firme Extreme su kroz niz demonstracija i praktičnih primera, pokazali načine na koje IT može da pomogne: da unapredi i pojednostavi procese (marketing, prodaja, upravljanje dokumentacijom itd.), da olakša saradnju među zaposlenima i da automatizuje rutinske zadatke.

Ove prezentacija su bile bazirane na Microsoft poslovnim rešenjima: Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, tek najavljenom Microsoft Office 365, i posebnim rešenjima E2 CRM Hosting i Dokumentarijum, koja su na bazi Microsoft platformi razvijena od strane firme Extreme i partnera.

Predavanja su održali i gostujući predavači iz firmi Skills i Adižes, vodećih domaćih kompanija iz oblasti biznis treninga i konsultacija, koji su dali svoje viđenje uloge informacionih tehnologija u procesu rasta i razvoja preduzeća, kao i u odnosu sa klijentima.

Pročitajte i:  Windows 11 po vašoj meri

Izvor: Extreme

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,