Održan skup “NPS poslovni susreti”

Preko pedeset učesnika, predstavnika preduzeća i institucija iz zemlje i regije, prisustvovalo je najnovijem izdanju  „NPS poslovnih susreta“, ove godine posvećenom poslovnim rešenjima kreiranim za prehrambenu industriju.

2014-03-19 01.02.13Oni su imali priliku da upoznaju savremena poslovna rešenja za upravljanje procesima i resursima, sa posebnim akcentom na rešenjima razvijenim u cilju zadovoljenja kompleksnih potreba i zahteva, odnosno strogih standarda u prehrambenoj industriji.

O konkretnim projektima, problemima i rešenjima baziranim na ERP rešenju Microsoft Dynamics NAV govorili su vodeći stručnjaci NPS-a i predstavnici preduzeća Jaffa iz Crvenke i Florida Bel iz Beograda, a posredno se prisutnima se obratio i direktor preduzeća „Crop’s & Partners“.

Između ostalog, prezentovano je napredno rešenje za upravljanje skladišnim poslovanjem koje, zahvaljujući „spuštanju NAV-a“ na bežične bar-kod čitače, sposobne za daljinska (do 14 metara) očitavanja i na -40 C, omogućava kontinuirano praćenje stanja zaliha i gotovih proizvoda u realnom vremenu. Moglo se saznati na koji način preduzeće Jaffa, kroz detaljno praćenje svakog pojedinačnog komada proizvoda kontroliše procese i resurse i kako, agregacijom svih obuhvaćenih parametara, prati profitabilnost svog poslovanja.

Pročitajte i:  Windows 11 već ima ogroman broj instalacija iako nije zvanično pušten u prodaju

Bilo je predstavljeno na koje je sve načine i u kojoj meri preduzeće Florida Bel, zahvaljujući NAV-u i primenjenim rešenjima unapredilo svoje poslovanje i kako je realizovana sinhronizacija i razmena podataka sa centralnom bazom podataka Delta holdinga.

Ovogodišnji „NPS poslovni susreti“ realizovani su uz pokroviteljstvo kompanije Microsoft i u saradnji sa Privrednom komorom Beograda.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,