ePlaneta

Održan UniDocs partnerski sastanak

U prostorijama kompanije OSA Računarski inženjering u ponedeljak 11.02.2013. je održan još jedan u nizu sastanaka sa partnerima na temu softverskog rešenja Unidocs.

img_20130211_112425Tog dana partneri su imali priliku da se informišu o svim tehničkim i prodajnim detaljima vezanim za novi UniDocs SOS (Small Office Solution) paket kao i o rezultatima marketinških aktivnosti koje su sprovedene u prethodnom i planirane za naredni period.

Najveća pažnja na ovom sastanku bila je posvećena upoznavanju partnera sa novim vertikalnim proizvodom pod imenom UniDocs Business Box. Nakon održane prezentacije i demonstracije rada rešenja, reakcije partnera su bile veoma pozitivne obzirom da se radi o rešenju koje predstavlja kombinaciju ERP (Enterprise Resource Planning) i DMS (Document Management System) funkcionalnosti ali i činjenice da na našem tržištu trenutno ne postoji sistem koji objedinjeno rešava ovu problematiku.

OSA će u narednom periodu aktivno raditi na tome da se partneri što bolje upoznaju sa ovim rešenjem ali i na tome da tržište prepozna UniDocs Business Box kao sistem koji se bitno razlikuje od svih drugih ERP rešenja ali i svih drugih DMS rešenja zato što je dva rešenja u jednom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,