Top50 Glas publike

Održani 10. jubilarni ERP susreti

U periodu od 4. do 6. juna u hotelu Omorika na Tari, održani su 10. po redu ERP susreti u organizaciji kompanije IIB.

iib-erp-susret

Osim jubilarnih ERP susreta, proslavljen je i jubilej kompanije IIB koja uspešno posluje već četvrt veka. Skupu je prisustvovalo preko 100 korisnika IIB-ovog poslovnog ERP softvera UPIS, kao i partneri i distributeri ali i predstavnici medija. Događaj je svečano otvorio direktor IIB-a, Miloš Bošnjak, podsetivši prisutne na istorijat kompanije, koju je davne 1990. osnovao Dušan Bošnjak. Sada, IIB ima preko 300 referenci u zemlji i inostranstvu, i predstavlja jednu od najsnažnijih domaćih informatičkih kompanija.

Posle Miloša Bošnjaka, predavačku palicu je preuzeo Marko Stojanović, naš poznati glumac i pantomimičar, koji je održao predavanje o tome kako se treba ponašati na sastancima i u drugim poslovnim prilikama. Marko je na šaljiv i neformalan način ukazao na važnost neverbalne komunikacije u svakodnevnom životu i poslovanju. Veliko interesovanje posetilaca je izazvalo i predavanje Slavka Vujnovića, autora bloga Eksel kuhinjica o naprednim proračunima u Ekselu.

Slavko Vujnović
Slavko Vujnović

Drugi dan konferencije obeležila su predavanja o informatičkim trendovima i novostima u UPIS-u, kao i predavanja partnerskih kompanija LoboDMS, Amis Telekomunikacije, Fujitsu i Sunbar. I korisnici su dobilipriliku da prepričaju svoja iskustva,  a najupečatljivije je bilo predavanje Gorana Rakića, direktora IT-ja kompanije DIS, koji je govorio o rešavanju problema prilikom prijema robe u ovom trgovinskom lancu.

Goran Rakić, DIS
Goran Rakić, DIS

Skup je završen trećeg dana posle izleta do manastira Rača. Možemo zaključiti da su ovakvi skupovi izuzetno korisni za razmenu iskustava, ali i zbližavanje korisnika i proizvođača i distributera softvera u cilju unapređivanja i daljeg razvoja informaticionh sistema.

Za više informacija posetite zvanični sajt ERP susreta i kompanije IIB.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,