Održani 10. jubilarni ERP susreti

U periodu od 4. do 6. juna u hotelu Omorika na Tari, održani su 10. po redu ERP susreti u organizaciji kompanije IIB.

iib-erp-susret

Osim jubilarnih ERP susreta, proslavljen je i jubilej kompanije IIB koja uspešno posluje već četvrt veka. Skupu je prisustvovalo preko 100 korisnika IIB-ovog poslovnog ERP softvera UPIS, kao i partneri i distributeri ali i predstavnici medija. Događaj je svečano otvorio direktor IIB-a, Miloš Bošnjak, podsetivši prisutne na istorijat kompanije, koju je davne 1990. osnovao Dušan Bošnjak. Sada, IIB ima preko 300 referenci u zemlji i inostranstvu, i predstavlja jednu od najsnažnijih domaćih informatičkih kompanija.

Posle Miloša Bošnjaka, predavačku palicu je preuzeo Marko Stojanović, naš poznati glumac i pantomimičar, koji je održao predavanje o tome kako se treba ponašati na sastancima i u drugim poslovnim prilikama. Marko je na šaljiv i neformalan način ukazao na važnost neverbalne komunikacije u svakodnevnom životu i poslovanju. Veliko interesovanje posetilaca je izazvalo i predavanje Slavka Vujnovića, autora bloga Eksel kuhinjica o naprednim proračunima u Ekselu.

Slavko Vujnović
Slavko Vujnović

Drugi dan konferencije obeležila su predavanja o informatičkim trendovima i novostima u UPIS-u, kao i predavanja partnerskih kompanija LoboDMS, Amis Telekomunikacije, Fujitsu i Sunbar. I korisnici su dobilipriliku da prepričaju svoja iskustva,  a najupečatljivije je bilo predavanje Gorana Rakića, direktora IT-ja kompanije DIS, koji je govorio o rešavanju problema prilikom prijema robe u ovom trgovinskom lancu.

Pročitajte i:  BIZIT 2019: Rešenja koja pomažu poslovanje i pospešuju efikasnost
Goran Rakić, DIS
Goran Rakić, DIS

Skup je završen trećeg dana posle izleta do manastira Rača. Možemo zaključiti da su ovakvi skupovi izuzetno korisni za razmenu iskustava, ali i zbližavanje korisnika i proizvođača i distributera softvera u cilju unapređivanja i daljeg razvoja informaticionh sistema.

Za više informacija posetite zvanični sajt ERP susreta i kompanije IIB.

Facebook komentari:

SBB

Maxi
Tagovi: , ,