ASUS ROG Flow

Održano AB Soft savetovanje u Vrnjačkoj banji

Tradicionalno savetovanje kompanije AB Soft je održano od 7. do 9. maja u Vrnjačkoj banji.

clip_image002

 

Skupu je prisustvovalo oko sto korisnika AB Soft poslovnih programa, kao i predstavnici medija. Predavanja su bila organizovana u dve paralelne sesije, za korisnike budžetskih/javnih sredstava (KJS) i malih, srednjih i velikih privatnih preduzeća.

Veliko interesovanje je izazvalo predavanje o uspostavljanju sistema finansijskog upravljanja i kontrole u javnom sektoru (FUK), kao jedina mogućnost da se koriste sredstva iz EU fondova. Gost predavač je bio dr Slobodan Ilić, profesor javnih finansija, član tima Centra za održiv lokalni i regionalni razvoj Šušeoka, povremeni konsultant Svetske banke i nekadašnji državni sekretar Ministarstva finansija. Sudeći po pitanjima korisnika, ovo je tema kojom će se budžetski korisnici baviti u narednom periodu.

Pored gorućih, aktuelnih tema, korisnici su se upoznali i sa novinama u AB Soft programima, vezanim za knjiženja, izveštaje i promene u propisima oko vođenja poslovnih knjiga. Posebno predavanje je bilo namenjeno Microsoft Azure platformi i korišćenju cloud-a.

Ceo skup je protekao u konstruktivnoj atmosferi i odličnom raspoloženju. U junskom broju PC Press-a ćete moći da pročitate detaljan izveštaj sa savetovanja.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , ,