BIZIT 2022

Održano AB Soft savetovanje

Kompanija AB Soft svake godine sredinom decembra organizuje savetovanje za svoje korisnike. Ove godine savetovanje je održano 11. decembra u Hotelu M, a prisustvovalo je preko 260 učesnika, iz 131 firme korisnika AB Soft poslovno informacionog sistema.

DSC_9623Cilj ovog skupa je da se korisnicima AB Soft poslovnog sistema olakšaju obrade vezane za zatvaranje tekuće poslovne godine i otvaranje naredne, zatim da se pokažu najznačajnije novine u AB Soft aplikacijama koje su izvršene u toku godine i da se ukaže na pravac u kojem se očekuje dalji razvoj poslovnog softvera.
Na prvoj sesiji tema je bila kako sprovesti završne postupke, obrade i knjiženja kroz AB Soft poslovne aplikacije. Učesnicima je objašnjen kompletan proces, od popisa, preko utvrđivanja razlika i obaveznih knjiženja u finansijskom knjigovodstvu, do izrade bilansa, zatvaranja knjiga i otvaranja početnog stanja u novoj godini. Poseban naglasak stavljen je na novine u poslovnim rešenjima i na koji način korišćenje ovih novih opcija može da doprinese kvalitetu poslovanja.

Gosti druge sesije bili su predavači iz Microsoft-a koji su učesnicima predstavili Microsoft Windows Server 2012R2, Windows 8.1 i Office 365. Nakon toga, sledila su predavanja o praktičnoj primeni digitalnih sertifikata i korišćenju Pivot Excel tabela u AB Soft Reports sistemu.
Istaknute su prednosti novih verzija operativnih sistema kao i funkcionalnosti cloud servisa koji predstavljaju deo Office 365 paketa.  Nakon toga, sledilo je predavanje o digitalnim sertifikatima, njihovoj nameni i načinu upotrebe u poslovnom okruženju kao i podršci primene sertifikata u AB Soft informacionom sistemu. Poslednje predavanje u drugoj sesiji je bilo napredno korišćenje Excel-a u sistemu izveštavanja. Kao i svake godine, tako i ove, učesnici savetovanja imali su priliku da kroz predavanja saznaju nešto novo, ali i da sa ostalim kolegama iz drugih preduzeća razmene poslovna iskustva.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  AB Soft: Novi standard za zakup
eFakture

Tagovi: