Zebra

Office 2010 promocija u Desk shop-u

168300-office2010_slide Beograđani i njihovi gosti , imaće priliku da od 10.jula do 10.avgusta u novootvorenoj prodavnici DESK Computers-a, u samom centru grada, na Platou kod Filozofskog fakulteta, saznaju sve o najpopularnijem Microsoft proizvodu- Office 2010. Tamo će ih čekati ih DESK računar sa instaliranom najkompletnijom verzijom softvera, pripremljen za testiranje i dostupan svim zainteresovanim posetiocima. Za sva pitanja biće im na raspolaganju obučeno osoblje, kao i detaljne brošure.
Microsoft Office 2010 je zadržao prepoznatljiv, jednostavan i dopadljiv interfejs, pritom je obogaćen novim funkcionalnostima, koje povećavaju efikasnost i produktivnost korisnika. Ovo softversko rešenje pruža najbolje korisničko iskustvo u radu sa PC računarima, telefonima i Internet pretraživačima.
DESK Computers je sa svojim partnerima –Microsoft kancelarijom iz Beograda i kompanijom Direct Link , obezbedio specijalne uslove za kupovinu računara sa instaliranim Office-om u svim DESK maloprodajnim objektima. U zavisnosti od izbora izdanja može se uštedeti i do 60€. Niže cene očekuju i kupce Office 2010 retail paketa. Osim povoljnosti u pogledu cena, sve kupce očekuje i Microsoft poklon paket, kao i vaučer sa 25% popusta na Deskov distributivni program (Ifrogz, Razer, Roccat, Vivanco, Speed Link, Cooler Master, Media-Tech, Revoltec)*.

Pročitajte i:  Age of Mythology: Nova nada za ljubitelje igre

Desk Shop Plato

Prilikom kupovine DESK računara, plaćanje se može realizovati putem subvencionisanih kredita Vlade Republike Srbije, na 36 meseci, po veoma povoljnim uslovima, kao i odloženo plaćanje čekovima građana na 3 ili 6 meseci bez kamate.
*popust važi do kraja avgusta i ne važi za robu koja je na akciji

Izvor: Microsoft, Desk

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,