Top50 Glas publike

Office 2010 promocija u Desk shop-u

168300-office2010_slide Beograđani i njihovi gosti , imaće priliku da od 10.jula do 10.avgusta u novootvorenoj prodavnici DESK Computers-a, u samom centru grada, na Platou kod Filozofskog fakulteta, saznaju sve o najpopularnijem Microsoft proizvodu- Office 2010. Tamo će ih čekati ih DESK računar sa instaliranom najkompletnijom verzijom softvera, pripremljen za testiranje i dostupan svim zainteresovanim posetiocima. Za sva pitanja biće im na raspolaganju obučeno osoblje, kao i detaljne brošure.
Microsoft Office 2010 je zadržao prepoznatljiv, jednostavan i dopadljiv interfejs, pritom je obogaćen novim funkcionalnostima, koje povećavaju efikasnost i produktivnost korisnika. Ovo softversko rešenje pruža najbolje korisničko iskustvo u radu sa PC računarima, telefonima i Internet pretraživačima.
DESK Computers je sa svojim partnerima –Microsoft kancelarijom iz Beograda i kompanijom Direct Link , obezbedio specijalne uslove za kupovinu računara sa instaliranim Office-om u svim DESK maloprodajnim objektima. U zavisnosti od izbora izdanja može se uštedeti i do 60€. Niže cene očekuju i kupce Office 2010 retail paketa. Osim povoljnosti u pogledu cena, sve kupce očekuje i Microsoft poklon paket, kao i vaučer sa 25% popusta na Deskov distributivni program (Ifrogz, Razer, Roccat, Vivanco, Speed Link, Cooler Master, Media-Tech, Revoltec)*.

Pročitajte i:  Microsoft je navodno ponudio Sony-ju opciju da stavi Call of Duty na PlayStation Plus

Desk Shop Plato

Prilikom kupovine DESK računara, plaćanje se može realizovati putem subvencionisanih kredita Vlade Republike Srbije, na 36 meseci, po veoma povoljnim uslovima, kao i odloženo plaćanje čekovima građana na 3 ili 6 meseci bez kamate.
*popust važi do kraja avgusta i ne važi za robu koja je na akciji

Izvor: Microsoft, Desk

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,