Office 365 za poslovne korisnike uskoro u Srbiji

Korporacija Microsoft danas je najavila globalnu dostupnost nove nadogradnje za Microsoft Office 365 za poslovne korisnike, saopšteno je danas iz kompanije Microsoft.

PCPress.rs ImagePored nadogradnji za Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint Online usluge, poslovni korisnici sada mogu dobiti puni Office 365 na do pet uređaja. Novi Office 365 je dostupan od danas na 69 tržišta i 17 jezika i biće dostupan na još dodatnih 20 tržišta i 16 jezika u drugom kvartalu ove godine, rečeno je iz ove komapnije.

Što se Srbije tiče, poslovni korisnici neće još dugo čekati na Office 365.

“Naša kompanija danas je predstavila celom svetu Office 365 za poslovne korisnike. On će i u Srbiju stići ubrzo, već na proleće”, izjavila je Danijela Zečević, regionalni menadžer za Microsoft Office  za južni Balkan.

Office 365 za poslovne korisnike dostupan je u tri verzije – ProPlus, košta 144 dolara godišnje po korisniku, Office 365 Midsize Business košta 180 dolara po korisniku na godinu dana, a tu je Office 365 Small Business Premium za 150 dolara po korisniku.

Pročitajte i:  Windows 11 otežava prelazak sa Edge-a na alternativne browser-e

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,