Zebra

OKI ES7170 – štampač u punoj snazi

Ogromni zahtevi štampe podrazumevaju moćna rešenja. OKI ES7170 je multifunkcionalni štampač koji može da odgovori i najvećim zahtevima.

OKI daje preporučeni obim štampe od čak 200.000 stranica mesečno, što je više od 250 strana na sat. Potrebna je i velika brzina štampe da bi ovo bilo moguće, pa ES7170 ima deklarisanu brzinu od čak 52 strane u minutu. Do prve odštampane strane potrebno je samo pet sekundi, a ako je uređaj u režimu za štednju energije, potrebno je još 19 sekundi do početka štampanja. Brzina kopiranja ista je u 600 dpi rezoluciji, što je opet povezano sa funkcijom skeniranja, a ES7170 sve ovo maksimalno brzo obavlja. Veliki kapacitet kaseta za papire još je jedna odlika ozbiljnih štampača, gde se opciono kapacitet može povećati i na 2000 strana.

ES7170 ima i veoma korisne bonus funkcije. Ovaj uređaj podržava automatsku duplex (na obe strane papira) štampu, a tu i je opcija „heftanja“ do 50 strana, koja omogućava korisniku da odštampane strane mnogo lakše složi i „drži pod kontrolom“. Kada je kontrola u pitanju, ES7170 ima kolor ekran od 9“ osetljiv na dodir, preko kog se kontroliše uređaj. S desne strane ekrana nalazi se veliki set direktnih tastera koji  pomažu da se neki zadatak obavi brzo, bez dubokog ulaska u menije. Korisnik nema neku potrebu za ekranom, jer je upotreba veoma laka, bez obzira na to da li se koristi računar, tablet ili mobilni telefon kao izvor materijala za štampu. S druge strane, administratori će sigurno koristiti bogate softverske mogućnosti koje nudi ES7170. Podržani su svi glavni mrežni protokoli, zajedno s modernim securuty protokolima i enkripcijom, čime se obezbeđuje sigurnost podataka koji prođu kroz štampač.

OKI nudi i kompletan prateći softver koji administratorima obezbeđuje kontrolu nad uređajem i izveštavanje o količini štampe za svakog korisnika. Pomoću ovih naprednih opcija može se imati precizan uvid u količinu štampe u svim mogućim scenarijima, što omogućava da se naprave optimizacije za redukciju troškova štampe. OKI sa svojim partnerima nudi veoma povoljne uslove kupovine, održavanja i podešavanja kroz iPlus pakete, pa se troškovi štampe mogu dodatno smanjiti uz korišćenje brzog i pouzdanog MFP uređaja kakav je ES7170.

www.originalgrupa.com

(Objavljeno u PC#251)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: