ePlaneta

OKI Europe Augmented Reality (AR) aplikacija za maloprodaje

Pre nekoliko meseci, na VISCOM Italia sajmu u Milanu je predstavljena OKI Augmented Reality (AR) Showroom, prva aplikacija koja koristi AR tehnologiju namenjena maloprodajama, izložbenim prostorima i drugim objektima gde se mušterije upoznaju sa bilo kojom vrstom robe.

PCPress.rs Image

OKI AR Showroom omogućava kupcima da vizualizuju uređaje koje kupuju, kao i kako bi isti mogli da se uklope u njihovo okruženje, kućno ili poslovno, korišćenjem AR tehnologije. Ona je u stanju da implementira “dodatke” u već postojeće okruženje, što je čini idealnom za maloprodaje koje na taj način mogu kupcima da ponude visoku dodatnu vrednost, pojašnjavajući im vizuelne aspekte robe koja se prodaje. Aplikacija je besplatna i dizajnirana tako da ne zavisi od jezika kojim se koristi, tako da u suštini može biti korišćena u svim maloprodajama širom sveta.

AR tehnologija projektije slike na ekran smartfona ili tableta kada je uklju;ena kamera. Očekuje se da će vrednost AR tehnologije koja će biti korišćena u maloprodajama širom sveta do 2023. godine dostići skoro 8 milijardi dolara, što pokazuje da postoji veliki potencijal na reklamnom tržištu. Stoga ne čudi da se tehnologija prihvata, budući da nudi imerzivno iskustvo u realnom vremenu, gde kupac može dobiti vizuelnu reprezentaciju onoga što kupuje, i to na licu mesta. Sa druge strane, isto važi i za kupovinu od kuće, budući da će sada biti moguće iz dnevne sobe ili kancelarije dobiti iskustvo veoma slično maloprodajnom objektu!

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

PCPress.rs Image

OKI AR Showroom korisnicima omogućava da vizuelizuju kako će izgledati kompletna ponuda OKI High Definition štampača u boji i multifunkcionalnih uređaja. Na raspolaganju je i mnoštvo drugih materijala, uključujući POS rešenja, banere, postere, nalepnice i druge oznake.

Naša nova AR Showroom aplikacija je prva aplikacija ovakvog tipa u industriji, i pomoći će da biznis razume kako OKI štampači mogu štampati u širokom portfoliju proizvoda i na svim medijima, uključujući film, vodootporne, magnetne i druge medije svih vrsta i veličina. Takođe, korisnici mogu da štampaju na velikom formatu, do 1,3 metra u dupleksu. Aplikacija će maloprodajama širom sveta otvoriti brojne nove mogućnosti i pomoći kreativnom razumevanju i ispunjavanju potreba vizuelne komunikacije,” saopštili su iz kompanije OKI.

PCPress.rs Image

Aplikacija je dostupna za sve iOS naprave. Najpre je pokazana u Milanu, 20. oktobra prošle godine, na štandu kompanije tokom međunarodnog sajma VISCOM. Da biste preuzeli aplikaciju, dovoljno je da posetite App Store i potražite OKI AR Showroom – ili prosto kliknete na naš link. Više informacija možete pronaći na OKI Retail Solutions.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje: Dan dodate vrednosti

Izvor: OKI Europe

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,