Top50 Glas publike

Okupite se na Forumu

Danas je Telenor Srbija lansirao novu digitalnu platformu – Telenor Forum. Platforma je kreirana sa ciljem stvaranja jedinstvene baze znanja za sve ljubitelje modernih tehnologija.
forUm_svi

Telenor Forum korisnicima pruža mogućnost razmene znanja i iskustava, kroz diskusije na različite teme. Pored međusobne komunikacije, članovi foruma će imati tzv. Drugare (Buddies) – osobe iz Telenora koje će korisnicima ForUma pružati podršku. Komentarisanjem, pominjanjem, davanjem korisnih odgovora iil učestvovanjem u anketama, ForUmaši sakupljaju poene i posebne bedževe. Na ovaj način korisnik Foruma može da izgradi sopstvenu reputaciju i da dobije status Gušter, Pinoir, Šmeker, Glavni baja, Tata ForUma ili najviši rang – Keva ForUma.
„Telenor ForUm je iskorak kompanije ka daljem uvezivanju i razvoju digitalnih kanala korisničke službe Telenora, koji je podstaknut promenama i navikama korisnika i konstantno rastućom digitalizacijom društva“, izjavio je izvršni direktor marketinga Telenor Srbija, Mikkel Noesgaard. Telenor ForUm je deo redizajniranog sajta, smešten u okviru sekcije Podrška. Pored nove platforme, svi korisnici će i dalje imati mogućnost da se za sva pitanja ili sugestije obrate agentima korisničke službe, putem digitalnog Telenor Live Chat servisa, kao i putem zvaničnih Telenor stranica na društvenim mrežama.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,