BIZIT 2022

OneDrive dobio poboljšanu podršku za Android Oreo

Iako se Microsoft servis OneDrive u proteklih nekoliko nedelja suočavao sa određenim problemima kada je funkcionisanje u pitanju, stručnjaci iz kompanije su ipak uspeli da dodaju nekoliko novih opcija Android aplikaciji. Verzija OneDrive 5.2 se još uvek nije našla u Google Play Store-u, ali je poznato da će do korisnika doći uz poboljšanu Android Oreo podršku.

PCPress.rs Image

Tako će OneDrive za Android sa najnovijom verzijom dobiti podršku za Android Notification Channels, koji će korisnicima omogućavati da preuzmu kontrolu nad obaveštenjima koja dobijaju. Jednom kada ažuriraju svoj OneDrive, korisnici će moći da podešavaju obaveštenja u okviru Android Settings menija, a prema važnosti. Tako će obaveštenja koja budu označena „hitna“ moći da se oglašavaju određenom melodijom, te signalizacijom na displeju, ona „visokog prioriteta“ samo melodijom, dok će ona „srednjeg i niskog prioriteta“ moći potpuno da se utišaju, te, ako korisnik tako odluči, da šalju obaveštenja tako što bi uređaj vibrirao ili emitovao određene svetlosne signale.

Nove opcije će biti dostupne samo onim korisnicima koji koriste Android Oreo, budući da Notification Channels opcija postoji samo u ovoj verziji operativnog sistema.

Pročitajte i:  Microsoft dodaje Xbox Gaming funkcije kako bi vas privukao da pređete sa Chrome-a na Edge

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,