Top50 Glas publike

OneDrive uskoro prestaje sa radom na nekim verzijama Windows OS

Počev od 1. januara 2022. godine, OneDrive aplikacija više neće postojati na starijim verzijama Windows operativnog sisitema. Iz OneDrive-a poručuju da nas čeka razvoj novih tehnologija i operativnih sistema.

PCPress.rs Image

Saveti za korisnike Windows 7,8 i 8.1 operativnog sistema

1. Januara 2022. ažuriranja aplikacije biće onemogućena za 7,8 i 8.1 verzije Windows operativnog sistema. Kompanija OneDrive poručuje da je razlog povlačenja aplikacije razvoj novih, bezbednijih i ažurnijih tehnologija. Korisnici koji imaju pomenute verzije Windows OS, treba da svoj operativni sistem nadograde u Windows 10 ili Windows 11. Na uređajima koji ne mogu biti nadograđeni, korisnici će i dalje moći da bekapuju svoje fajlove ručnim uploadovanjem na OneDrive na web-u. Na taj način moći će i dalje da pristupaju podacima, edituju ih i dele, tako što će koristiti onedrive.com ili OneDrive mobilnu aplikaciju.

Microsoft je potvrdio da će OneDrive desktop aplikacija na pomenutim operativnim sistemima prestati da se sinhronizuje sa cloudom 1. marta 2022. godine. Nakon toga će svi fajlovi korisnika morati da se uploaduju direktno na OneDrive na webu.

Pročitajte i:  Google Meet sada nudi emodžije koji ne ometaju rad

Izvor: Bleeping Computer

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

One thought on “OneDrive uskoro prestaje sa radom na nekim verzijama Windows OS

  • 9. November 2021. at 00:14
    Permalink

    taj servis treba da bude sravnjen sa zemljom i ne treba niko da ga koristi

Comments are closed.