OnePlus 9 Pro zadirkuje kamerom kompanije Hasselblad

OnePlus je jedna od kompanija sa reputacijom (u najboljem slučaju) osrednje kamere na svojim telefonima. Međutim to kod uređaja 9 Pro može da se promeni.

PCPress.rs Image

OnePlus i Hasselblad

YouTuber Dave2D je došao u posed fotografija, na kojima se vidi OnePlus 9 Pro uređaj sa Hasselblad brendingom na poleđini telefona. Ukoliko je to autentična fotografija, a ne fotomontaža, to znači da OnePlus želi da njihovi kupci uvide da ta kompanija sve ozbiljnije shvata svoju tehnologiju kamere.

I dalje nije poznato šta je ta kamera u stnaju da uradi, iako je relativno lako pretpostaviti da unutra nećete naći Hasselblad-ovu optiku srednjeg formata. Fotografije prikazuju dva velika sočiva, za koje se pretpostavlja da su standardni i ultra-wide, zajedno sa još dve manje kamere, od kojih bi jedna mogla da bude makro kamera. Takođe, izgleda da se iznad blica nalazi laserski autofokus.

Ovaj raspored je prilično sličan pređašnjim procurelim fotografijama OnePlus 9, iako na telefonu o kojem se toliko priča, nedostaje jedna kamera i laser, ali i Hasselblad brending. Zbog toga, postoji mogućnost da ovaj model dobije naziv “Ultrashot”.  U procurelim informacijama se takođe može videti da se očekuje 1440p 120Hz ekran, 12 GB RAM-a i 256 GB skladišta. 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,