OnePlus napravio 8T u stilu Cyberpunk 2077 igre

OnePlus je predstavio tematski Cyberpunk 2077 uređaj, model 8T, koji je po izgledu drastično drugačiiji od standardnog OnePlus 8T. Telefon ima mnogo detalja koji se vizuelno podudaraju sa igrom koja samo što nije izašla, poput upadljivih žutih završetaka koji se nalaze i na logou, smeštenom na poleđini uređaja, te na kamera modulu, koji je jedan od najvećih kamera modula, ako ne i najveći koji smo videli na tržištu.

PCPress.rs Image

Softver je takođe dizajniran u sličnom maniru, uključujući i prilagođeni wallpaper. Telefon ima i dva specijalna kamera filtera, “Night City” i “Severna Kalifornija”, prema OnePlus-ovom sajtu napravljenim posebno za taj uređaj. 

PCPress.rs Image

Ipak osim unutrašnjeg i spoljašnjeg izgleda, hardver je prilično sličan OnePlus 8T modelu: ekran sa osveženjem od 120Hz, Qualcomm Snapdragon 865 procesor, 256GB skladišta, 12GB LPDDR4X RAM-a i baterija od 4,500 mAh. 

PCPress.rs Image

Cyberpunk 2077 OnePlus 8T je samo poslednji u nizu brendiranih telefona kompanije, priključujući se uređajima kao što su OnePlus 6 koji je pratio temu Avengers-a ili 6T model koji je izašao u McLaren izdanju ili Star Wars OnePlus 5T.

Na veliku žalost obožavatelja širom sveta, tematski Cyberpunk-a 2077 OnePlus 8T, moguće je kupiti samo u pretprodaji u Kini, za cenu koja je nešto manja od $600.

Izvor: theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,