ASUS Zenbook

Onlajn zakazivanje B2B sastanka na Sajmu tehnike

Konferencije i sajmovi su pravo mesto za ostvarivanje poslovnih kontakata. Sajam tehnike vam od ove godine to znatno olakšava.

978x0_mst_b2bIzlagači i poslovni posetioci sajma mogu se registrovati na portalu Sajma tehnike, nakon čega dobijaju mogućnost besplatnog automatizovanog zakazivanje poslovnih B2B sastanka sa potencijalnim poslovnim partnerima čiji se profili, kao i njihov, nalaze na portalu.

Na ovaj način, kažu organizatori, možete povećati svoju efikasnost – pre nego sto dođete na Sajam imaćete organizovanu agendu sastanaka sa svima za koje ste zainteresovani (uz uslov da su oni potvrdili sastanak), i onima koji su za vas zainteresovani.

Besplatno zakazivanje počinje 25. aprila i traje do 10. maja, a sastanci se zakazuju jednim klikom na dugme “Zakaži sastanak” koje će u tom periodu biti vidljivo ispod profila. Agendu sastanaka korisnici će dobiti mejlom par dana pred sajam.

Video uputstvo za registraciju možete pogledati ispod, ili posetite tehnika.talkb2b.net:

U okviru Sajma tehnike, ove godine održava se i BizIT, prvi specijalizovani sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja.

Pročitajte i:  BIZIT 2021: Pet trendova u ponašanju korisnika na koje se obraća pažnja u 2021

Sajam BizIT ima za cilj da edukuje i omogući ICT zajednici Srbije i regiona da ostvari što direktniji kontakt sa potencijalnim klijentima, kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovanju.

Više o sajmu potražite na www.bizit.rs. Prijave izlagača su u toku!

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,