N Central domination

Open IT seminar na Fakultetu organizacionih nauka

Open It - logo U periodu od 24. do 28. oktobra 2011. godine, na Fakultetu organizacionih nauka, održaće se besplatan petodnevni seminar pod nazivom Open IT, za sve zainteresovane studente, u organizaciji međunarodne studenske organizacije AIESEC. Kroz interatkivna predavanja svim učesnicima će biti pružena mogućnost da saznaju nesto više o trenutno najaktuelnijoj internet tehnologiji, Cloud Computing-u. Na seminaru će biti reči i o elektronskom poslovanju, razvoju softvera i drugim aktuelnim temama iz oblasti informacionih tehnologija.

Projekat Open IT se realizuje petu godinu za redom i iz godine u godinu se povećava broj studenata, učesnika seminara, kao i kompanija koje su zainteresovane da postanu partneri projekta i da podrže mlade u razvoju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Osim predavanja i radionica, projekat uključuje i Company day koji se održava četvrtog dana seminara, takođe na Fakultetu organizacionih nauka gde svaka kompanija dobija priliku da stupi u kontakt sa studentima i bolje ih upozna sa svojim radom. Projekat Open IT pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima da ostvare svoje ambicije jer otvara i mogućnost odlaska na praksu preko AIESEC-a. Svi učesnici seminara mogu da se prijave za neku od brojnih praksi u inostranstvu koje AIESEC nudi i da rade na razvoju sopstvenih potencijala u oblasti za koju se školuju. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, prijavite se za učešće na seminaru i saznajte sve o „računarstvu u oblaku”. Ova savremena tehnologija koja koristi internet kao platformu, zapravo predstavlja mogućnost iznajmljivanja virtualnog servera na kome se čuvaju velike količine podataka i sa koga se mogu pokretati najrazličitije aplikacije.

Ovogodišnji saradnici projekta su vodeće komapnije iz zemlje: Saga, B-outsourcing, Huge media, Esteh, PS Tech, MD & Profi, HTTPOOL, Yutro.com i Telekom Srbija, kao generalni pokrovitelj programa. Projekat je podržan i od strane Ministarstva kulture, informisanja i informacionog drustva.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,