BIZIT Seminar

OpenAi API dostupan svima

OpenAI, laboratorija za istraživanje veštačke inteligencije, uklonila je liste čekanja za Gtp 3- programski interfejs za generisanje teksta e-mail poruka, članaka i koda. Razlog je poboljšanje zaštitnih mera.

PCPress.rs Image

Poboljšanja interfejsa

Gtp 3 je jezički model koji koristi mašinsko učenje za generisanje jezika. Od četvrtka 18. novembra, platforma je dostupna programerima u velikom broju zemalja, kako bi mogli da integrišu svoje aplikacije i usluge. Platofrma je otvorenog tipa od prošle godine, ali je postojala lista čekanja. Ovaj model koristi preko 300 aplikacija i desetine hiljada developera.

Masovno puštanje pristupa događa se iz bezbednosnih razloga, da bi se pravilno razvio interfejs, uključujući iskrenije “odgovore na pitanja” i ublažavanje zloupotreba. Pored poboljšanja odgovora na pitanja i free content filtera, OpenAI kao uspeh izdvaja i Instruct Series modele, koji se sada bolje prilagođavaju ljudskim instrukcijama, Pored ovoga, promene uključuju i poboljšanje Playground-a (koje olakšava upravljanje prototipima), biblioteku primera sa tonom upita (što olakšava developerima) i Codex- prevodilac prirodnog jezika u kod.

Izvor: Protocol, openai

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Top 3 tehnološka trenda koji će preuzeti industriju putovanja u 2023
SBB

Tagovi: ,