Oppo najavljuje fablet N1

 Novi uređaj kineske kompanije Oppo telefon je ekrana veličine 5,9 .

Oppo N1 teaserKako su najavili na na svom zvaničnom Twitter nalogu – “Očekujte velike stvari 23. septembra” (Expect Big Things on September 23), iz kompanije Oppo spremili su telefon pod nazivom Oppo N1, koji se dimenzijama može smestiti u kategoriju fableta.

Oppo N1 mogao bi doneti i svojevrsnu revoluciju u oblasti kamera za pametne telefone, jer se očekuje da će to biti prvi  telefon sa zamenljivim objektivima. Kamera na telefonu će imati 12 ili 13 megapiksela, a što se objektiva tiče jedan će imati uvećavanje od 10x, a drugi od 15x.

Osim toga, Oppo će uvesti još jednu inovaciju u svoj najnapredniji model – mogućnost upravljanja telefonom sa zadnje strane. Ideja je da se na telefon uvede funkcionalnost kakva postoji kod LG G2 telefona, samo što će N1, umesto dugmadi, imati površinu osetljivu na dodir sa kojom možete upravljati telefonom.

Podržavaće microSD memorijske kartice i posedovaće NFC konekciju. Kao i svi uređaji kineskih kompanija, očekuje se da bude jeftiniji u odnosu na konkurenciju, odnosno koštaće 480 dolara van ugovora.

Pročitajte i:  OnePlus će od sledeće godine deliti zajednički Android 13 sa Oppo brendom

Jedina loša vest jeste što ovaj telefon, verovatno, neće biti u prodaji van matične zemlje.

Autor: Goran Sovilj

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,