BIZIT 2022

Organizuje se četvrti Nordeus Hackathon, prijave do srede

Kompanija Nordeus, tvorac popularne igre Top Eleven, organizuje četvrto po redu takmičenje u brzinskom programiranju video igara, 13. decembra u Beogradu. Najbolje očekuju vredne nagrade, a prijave traju do srede, 26. novembra.

IMG_1341

Nordeus, kompanija koji stoji iza igre ,,Top eleven – Be a football manager’’, najpopularnije onlajn sportske igre na svetu, organizuje četvrti po redu ,,Nordeus Hakaton’’, takmičenje u pravljenju video igara.

Ovogodišnje takmičenje se održava 13. decembra, a svi učesnici će imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama Nordeusa u Beogradu. Nagradni fond premašuje 10.000 evra.

12 timova će se takmičiti u pravljenju najbolje video igre na zadatu temu, koja će biti otkrivena na dan takmičenja, a pobednici će osvojiti vredne nagrade, među kojima su tableti, mobilni telefoni, igračke konzole, gaming oprema i drugo.

Svi timovi dobijaju sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće i sve druge potrepštine kako bi mogli da se što više usresrede na pravljenje igara.  Nakon 24 sata, timovi predstavljaju svoje igre u kratkoj petominutnoj prezentaciji, a na žiriju je da donese odluku o pobednicima po kategorijama ali i ukupnom pobedniku takmičenja.

Pročitajte i:  Nordeus opremio laboratorije na ETF-u sa 80 najnovih računara i monitora za nove generacije IT stručnjaka

Cilj hakatona je, kažu iz Nordeusa, da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje i sposobnost da rade pod pritiskom i u realnom poslovnom okruženju. Pored toga, globalni zadatak Hakatona je da pokaže kako i u našoj zemlji ali i regionu postoje jako talentovani programeri i dizajneri koji ne zaostaju za kolegama iz sveta.

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave trebalo bi da posete adresu www.nordeushackathon.com gde mogu saznati i više detalja o samom takmičenju.

Kategorije koje će biti nagrađene su 1, 2. i 3. mesto, multimedijalna prezentacija, tehnička kompleksnost i gejmplej. Gledaoci će takođe moći da prate dešavanja putem live streama na zvaničnom sajtu Hakatona.

Nordeus_Hackathon

Prijave za timove su otvorene do 26.11.2014, a za sve ostale informacije u vezi Hakatona možete posetiti www.nordeushackathon.com ili pisati na hackathon@nordeus.com.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,