Top50 Glas publike

Orion: Brži ADSL paketi

adsl Prateći evropske telekomunikacione trendove, kompanija Orion telekom je na početku 2011. godine tržištu predstavila nove ADSL pakete sa jedinstvenom ponudom pod sloganom „Ostavite sve iza sebe”. Popularizacija ADSL tehnologije nastavljena je u brzom ritmu. Novi Orion telekom ADSL paketi, u odnosu na stare, razlikuju se prvenstveno po povećanju brzina, kako dolaznog tako i odlaznog saobraćaja. Najzastupljeniji paket na tržištu, koji je do sada imao brzinu od 1 Mbps, sada podržava 1.5 Mbps, brzina paketa od 2 Mbps je duplirana na 4 Mbps, a paket od 4 Mbps sada ima brzinu 6 Mbps.

Pored ovih pogodnosti, svi ADSL korisnici, koji koriste usluge Oriona duže od 12 meseci dobijaju 5% popusta, a ukoliko su duže od 2 godine, biće nagrađeni ih sa 10% popusta. Ove pogodnosti moći će da uživaju i korisnici novih paketa.

Korisnici koji se odluče da avansno plate odabrani ADSL paket takođe ostvaruju popuste: ukoliko se izvrši uplata za 6 meseci unapred ostvaruje se popust od 8%, odnosno 14% popusta na avansnu uplatu od 12 meseci.

Pročitajte i:  Kapsula Orion NASE ulazi u orbitu oko Meseca

Izvor: Orion Telekom

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,