OSA dobila tri priznanja kao Canon partner

Kompanija “OSA Računarski inženjering” dobitnik je tri priznanja za najuspešnijeg partnera “Canon partnerske mreže”. Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom “Canon Kick-off” sastanku.

Dodela Canon priznanja 2015 - OSA Racunarski inzenjering

Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, “OSA Računarski inženjering” je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

„Canon partnerska mreža“ je ovu domaću IT kompaniju prepoznala i kao partnera sa najvećim rastom na regionalnom tržištu i izvanrednim prodajnim učinkom.

Aleksandar Dobrijević, menadžer prodajnog programa Canon, Océ i Kern, kompanije „OSA Računarski inženjering”, povodom dobijanja priznanja istakao je da su rezultati jasan pokazatelj regionalnog uspeha.

“Uspeli smo da održimo visok nivo prodajnih rezultata kao i da intenziviramo prodajne i marketinške aktivnosti u regionu. Nastavićemo sa podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga kako bismo ostali jedna od vodećih IT kompanija u regionu”, rekao je Dobrijević.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Snimajte dalje i beležite šire pomoću Canon-ovih novih RF objektiva
SBB

Tagovi: , ,