Zebra

OSA podržala Republičko takmičenje srednjih mašinskih škola

OSA je dodelila nagradu najuspešnijem učesniku Republičkog takmičenja mašinskih škola Srbije iz predmeta Modeliranje 3D mašinskih elemenata i sklopova koji je u svom radu koristio Autodesk Inventor softver.

Picture02Ova kompanija podržala je Republičko takmičenje srednjih mašinskih škola u Srbiji, koje je održano 29. i 30 maja u TŠ “Rade Metalac” u Leskovcu. Ovogodišnje Republičko takmičenje koje je u organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zajednice mašinskih škola Srbije.

Kako bi uspešno rešili kompleksan takmičarski zadatak kreiranja 3D modela stare kubure, Milan Gligorijević iz Mašinsko-elektrotehničke škole Bor i Marko Mitić iz TŠ “Rade Metalac” su iskoristili sve prednosti Autodesk Inventor softvera za 3D modeliranje.

Kao generalni distributer Autodesk softvera na teritoriji Srbije i Adriatik regiona OSA je odlučila da najbolje plasiranog učenika koji za rešavanje zadatka koristi Autodesk Inventor softver nagradi tablet računarom i Autodesk aplikacijama za ovu platformu.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: