ASUS ROG Flow

OSA predstavila nove Canon fotoplotere

Kompanija OSA Računarski inženjering predstavila je tri modela Canon fotoplotera najnovije generacije, Canon iPF9400, Canon iPF8400 i Canon iPF6450 koji su u ponudi po akcijskim cenama.

Demonstracija rada„Nova generacija Canon fotoplotera pruža poboljšan kvalitet štampe, veću produktivnost, odnosno 30 odsto veću brzinu od ostalih proizvoda na tržištu, nova rešenja poput kalibracije koja obezbeđuje tačnost boje, a samim tim i veće zadovoljstvo kupaca. Potrošnja boje smanjena je i do 30 odsto, a novi softverski dodaci znatno olakšavaju rad i pružaju veću količinu detaljnih informacija“, izjavio je Boris Tanacković, menadžer prodaje u OSA računarskom inženjeringu.

 Fotoploteri kompanije Canon proglašeni su za najbolje u Evropi još od 2011, a vrhunski modeli Canon iPF9400, Canon iPF8400 i Canon iPF6450 su naslednici te serije i trenutno su na akciji. Jedini na tržištu imaju 12-bojni sistem mastila sa tri osnovne boje (RGB) i ubedljivi su tehnološki lideri.

Pored fotografa i fotografskih radni, ovi modeli imaju i širu primenu u štamparijama, advertajzing agencijama i svim ostalim firmama koje imaju potrebu za kvalitetnim otiskom. Uz pomoć dodatnog spektrofotometra, kalibracija boja obezbeđuje identičan otisak u odnosu na boje predviđene u grafičkom rešenju, što je svakako jedna od velikih prednosti ovih tehnološki naprednih uređaja.

Pročitajte i:  Hotel Crowne Plaza Beograd u saradnji sa Canon-om sproveo sveobuhvatnu digitalnu transformaciju

Na otiskuje redukovana zrnastost, a dodatna pogodnost je i da je povećan kapacitet tankova pa se i na taj način mogu ostvariti uštede, jer je cena po mililitru mastila niža.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,