BIZIT 2022

OSA Računarski inženjering postala jedini distributer Autodesk-a za celu Adriatik regiju

DSC_1508 OSA Računarski inženjering, koja zastupa kompaniju Autodesk na tržištu Srbije još od 1989. godine, postala je jedini distributer Autodesk-ovih proizvoda za celu Adriatik regiju u koju spadaju: Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija i Albanija.

Tim povodom, firma OSA organizovala je u Mokricama, u Sloveniji, skup kojem je prisustvovalo više od 80 učesnika, pre svega, predstavnika svih firmi koje prodaju Autodesk-ove proizvode u Adriatik regiji. Pored velikog broja partnera u radu skupa je aktivno učestvovalo i desetak ljudi iz Autodesk-ovih centara za Centralnu i Jugistočnu Evropu. Na konfereciji je predstavljen i kompletan tim koji je u OSI angažovan na prodaji Autodesk proizvoda na čelu sa generalnim direktorom Željkom Tomićem.

Prisutnima je predstavljena nova organizacija prodajnog kanala, značaj i prednosti konsolidacije distributivnog kanala uvođenjem jednog distributera za ceo region, kao i planovi ovog vodećeg svetskog proizvođača softvera za projektovanje i vizualizaciju, za 2012. godinu.

Širenjem distributivne mreže na zemlje regiona, firma OSA beleži odlične rezultate čak i u vremenima krize, pozakujući da entuzijazam i poslovnost obezbeđuju siguran uspeh.

Pročitajte i:  Prijatelji od početka: Željko Tomić, OSA

Izvor: OSA Računarski inženjering

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,