BIZIT 2022

Osvojite ASUS Maximus IV Extreme-Z matičnu ploču

1 Današnji kupac jedne matične ploče iz pomenute serije već unapred zna da broj tehnologija, kvalitet izrade, overklok potencijal, overklok mogućnosti i sve što treba da krasi jednu odličnu matičnu ploču idu na ruku ove serije. Možda je najbolji pokazatelj i veliki broj gejmerskih ili overklokerskih događaja koji su specifični upravo po tome što koriste komponente iz ASUS ROG serije.
Prošle nedelje na CE&HA sajmu najbolji domaći overklokeri iz HW GURUS tima imali su priliku da uz jednu SUS ROG Maximus IV Extreme-Z matičnu ploču drže procesor na 5.6 GHz, koji su popeli do te vrednosti za sve testove sa 3.1 GHz.  Isto tako demonstracija koja je trajala tri dana bez prestanka uz pomoć hlađenja tečnim azotom (gde ni jedna komponenta nije otkazala u tih tri dana) dobar je pokazatelj da ROG proizvodi i te kako mogu da izađu na kraj sa bilo kojim spoljašnjim uslovima, što je prvi korak ka proveri i pokazatelju kvaliteta.
Ovom prilikom Tehnomanija ima u planu da onima koju su upoznati sa ROG proizvodima izađe u susret. Naime, od 6. do 20. oktobra na adresi http://event.asus.com/2011/rog/serbian za sve one koji poznaju ROG proizvode bila je održana nagradna igra. Naime posetioci linka iznad su odgovorili na nekoliko pitanja i ostavili svoje podatke. Podaci učesnika po završetku akcije su ištampani i izvlačiće se javno srećni dobitnik nove ASUS ROG Maximus IV Extreme-Z matične ploče (najbolje na svetu Z68 matične ploče).
Izvlačenje će se održati  22.oktobra u 12h u Tehnomanijinoj prodavnici na adresi Studenski Trg 4 u Beogradu. Za ostale koji budu prisutni sa ne toliko sreće Tehnomanija će obezbediti od 5% do 10% popusta na sve ROG matične ploče. Da priča bude zanimljivija predstavnik ASUS-a odgovara na sva vaša pitanja o ROG proizvodima istog dana izvlačenja u periodu od 12h do 14h.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  ASUS laptopi za 2022. godinu predvode tržište uz najnovije Intel procesore
SBB

Tagovi: , ,