Top50 Glas publike

Otkrijte sjajne novitete kompanije Epson na GRAFIMA sajmu

Kompanija Epson će na sajmu Grafima 2022 prikazati srpskoj publici najnovije proizvode iz protekle dve godine, dok će jedan dugoočekivani model doživeti svoju evropsku premijeru upravo u Beogradu. Na štandu broj 4031 u Hali 4 Beogradskog sajma će biti predstavljene sve Epson tehnologije za štampu na velikim formatima, ali i uređaju za štampu etiketa i nalepnica.

PCPress.rs Image

Jedan od dugo očekivanih proizvoda koji očekuju posetioce Grafima sajma svakako je SureColor SC-V7000. Prvi UV ravni štampač velikog formata kompanije Epson, omogućava proizvođačima reklamnih znakova i materijala da prošire asortiman proizvoda zahvaljujući širokom spektru primene, nudeći izuzetan kvalitet slike i fleksibilnost štampanja na velikom broju različitih materijala.

Pored njega, posetiocima će biti predstavljen i Resin ink štampač velikog formata SC-R5010. Zahvaljujući mastilu na bazi smole, ovaj uređaj pruža uredne otiske ujednačenih boja, koji se brzo suše i otporni su na grebanje, na velikom broju različitih podloga kao što su vinil, baner, tekstil, platno, tapet i film, predstavlja kombinaciju preciznosti, fleksibilnosti medija i pouzdanost. A idealan je za korišćenje u ustanovama kao što su bolnice i škole gde je postojanost od velikog značaja.

Pročitajte i:  Nakon osamdeset godina postojanja Epson redefiniše šta znači biti društveno odgovorna kompanija

PCPress.rs Image

Kao jedan od značajnih noviteta u industriji biće prezentovan i SC-F3000 koji štampa direktno na odeću, sa visokim nivoom tačnosti i bez obzira na vrstu materijala, što ga čini sjajnim rešenjem za velike produkcije kojima je efikasnost i isplativost na prvom mestu.

Za sve male kompanije i preduzetnike koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, tu je SC-F100 , prvi Epsonov A4 štampač za sublimaciju boje. Sa otiskom A4 stonog štampača, ovaj uređaj je savršen za proizvodnju promotivne robe i personalizovanih poklona kao što su šolje, privesci, navlake za telefon i druge sitne robe, kada je prostor na prvom mestu. Takođe zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele da kreiraju proizvode po meri kao što su torbe, kecelje, trake i jastuci.

Pored navedenih uređaja na sajmu će biti prikazani i mnogi drugi noviteti, organizovane radionice i praktična demonstracija štampanja na mnogobrojnim medijima, a nestrpljivo se očekuje i evropska premijera najnovijeg modela štampača. Uz prisustvo brojnih stručnjaka iz sveta tekstilne industrije svi zainteresovani posetioci moći će da se upoznaju sa Epsonovom tehnologijom i prednostima koje nude uređaji ove poznate kompanije.

Pročitajte i:  Kako će izgledati poslovanje u 2030. godini?

PCPress.rs Image

42. Grafima – Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije održaće se na Beogradskom sajmu od 21 – 24. septembra ove godine na kom će izlagači nakon dve godine pauze imati priliku da predstave brojna dostignuća u ovoj industriji svim posetiocima. Štand kompanije Epson na sajmu Grafima nalaziće se u hali broj 4. Čekamo vas!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,