BIZIT 2022

Otkriven Early Access trailer za BioWare “Baldur’s Gate 3”

Dugo očekivani nastavak RPG franšize kompanije Bioware već je najavljen gameplay demo isečkom, a sada je najavljen i mogući Early Access za Alfu. U traileru ispod su od strane obožavalaca žanra primećene neke promene u odnosu na ranije delove. Iako je prvobitno Early Access bio najavljen za avgust, zbog pandemije COVID-19, sada je ugrožen.

PCPress.rs Image

“Pandemija je uticala na ceo svet, a promena zaposlenih da rade od kuće ipak nam je pomogla da ne otkažemo u potpunosti planove, tako da je avgust još uvek u igri”, rekao je zvaničnik Larian Studio-ja koji stoji iza igre.

Promene koje su napravljene, rečeno je da idu ka tome da vas borba višu uvuče u igru, a naracija je promenjena i to u skladu sa povratnom informacijom fanova. Baldurs Gate franšiza više od decenija i pored grafičke zastarelosti i dalje je jako popularna kod obožavalaca žanra a u 2012. i 2013. godini oba naslova dobila poboljšane verzije. Takođe, svi naslovi biće portovani na Nintendo Switch, a poslednji deo doći će i na PC i Google Stadia servis. 

Izvor: hypebeast

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,