BIZIT 23

OTP banka Srbija lansirala novu m-bank aplikaciju

OTP banka Srbija lansirala je potpuno novu i tehnološki unapređenu m-bank aplikaciju.

PCPress.rs Image

Aplikacija donosi visok nivo performansi i bezbednosti, unapređene i nove funkcionalnosti, a posebno se izdvaja moderan, intuitivan i pregledan dizajn koji će korisnicima pružiti jedinstven nivo korisničkog iskustva.

Samo neke od brojnih i unapređenih karakteristika su laka preglednost i brzo snalaženje, potvrda plaćanja prepoznavanjem lica ili otiskom prsta, tamni režim rada aplikacije i unapređen lokator ekspozitura i bankomata. Omogućeno je i jednostavnije upravljanje brzim plaćanjima, kao i preuzimanje i slanje potvrda kroz aplikaciju.

Korisnicima su obezbeđene i unapređene forme prikaza informacija, kao što su pregledi detalja transakcija od naziva uplatioca ili primaoca, opisa, broja računa, iznosa, valuta. Na raspolaganju je i ApplePay aktivacija uz samo par klikova, kao i podešavanje push notifikacija kao primarnog načina za primanje obaveštenja o promenama po računu.

PCPress.rs Image

Posebnu vrednost nove m-bank aplikacije predstavlja činjenica da je osmišljena po želji klijenata, budući da su prilikom kreiranja njihove sugestije uzete u obzir i implementirane.

„Veoma smo ponosni što smo zajedno s našim korisnicima, posle više meseci posvećenog rada i istraživanja, kreirali mobilnu aplikaciju koja odgovara svakodnevnim potrebama naših klijenata, a koja je istovremeno urađena u skladu s globalnim trendovima u segmentu digitalnog bankarstva. Uspešno implementirati savremene tehnološke inovacije u možda najvažniji bankarski digitalni proizvod današnjice namenjen široj populaciji i učiniti ga pritom jednostavnim, preglednim i prijemčivim za korišćenje bio je inspirativan i izazovan poduhvat. Kroz ceo proces mnogo smo naučili i još jednom potvrdili da su briga i razmišljanje o potrebama klijenata u cilju obezbeđivanja dobrog korisničkog iskustva zapravo najvažnije smernice. Verujemo i nadamo se da će nova aplikacija privući i korisnike koji je ranije nisu koristili, što nam veoma znači, jer tako dajemo doprinos finansijskoj digitalnoj inkluziji koja za nas predstavlja važnu poslovnu, ali i širu društvenu temu”, izjavio je Nenad Bungin, direktor Direkcije za upravljanje kanalima prodaje.

Pročitajte i:  WeChat: Zašto Elon Musk želi da X oponaša kinesku aplikaciju za sve?

Kod svih korisnika koji imaju automatsko ažuriranje m-bank aplikacije na telefonu, ona će se sama instalirati, dok oni čiji mobilni uređaj ne podržava ovu opciju, mogu da je preuzmu sa Google Play, Apple Store i AppGallery prodavnice.

Korisna adresa: otpbanka.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,