Otvaranje Canon akademije i konkurs za najbolju fotografiju

PCPress.rs ImageKompanija Canon Srbija predstavila je početak rada Canon akademije, jedinstvenog jednodnevnog kursa fotografije i videa na kome će se budući polaznici upoznavati sa osobinama i načinom upotrebe Canon foto-aparata i kamkordera.

Canon akademija namenjena je svim kupcima EOS Canon foto-aparata i kamkordera koji pri kupovini dobijaju vaučer i na taj način ostvaruju pravo učešća na tom jedinstvenom kursu. Svi kupci moći će da se dodatno informišu na Canon Srbija Facebook stranici http://www.facebook.com/canonsrbija, a o mestu i vremenu održavanja kurseva svi prijavljeni učesnici biće naknadno obavešteni.

Tokom serije četvoročasovnih predavanja i vežbi profesionalni fotograf, snimatelj i pedagog Časlav Petrović provešće polaznike kroz osnovne principe i tehnološke inovacije u stvaranju fotografskog i video zapisa.

U želji da zaokruži pozitivnu poslovnu godinu Canon Srbija na svojoj Facebook stranici pokrenula je konkurs za najbolju fotografiju. Konkurs je počeo 22. decembra 2011. i traje do 20. januara 2012. Između 20. i 27. januara stručni žiri u sastavu: Katarina Mitrović, marketing professional Canon Srbija, Časlav Petrović, snimatelj i poznati humorista Dragoljub Mićko Đuričić izabraće najbolje od prispelih fotografija koje će osvojiti vredne nagrade.

Pročitajte i:  Novi Sensing Unit modul za seriju imagePRESS C910 povećava produktivnost

Izvor: Canon

Facebook komentari:

Tagovi: