Top50 Glas publike

Otvoren konkurs za izbor najboljih investicija – Aurea 2014

Poslovni portal “eKapija” pokrenuo je, šestu godinu za redom, izbor za investiciju godine u Srbiji, pod nazivom “Aurea 2014”. Konkurs za prijavu projekata otvoren je danas i trajaće do 17. februara.

Aurea_2014Za nagradu “Aurea” mogu se nominovati kompanije koje su u prethodnoj kalendarskoj godini realizovale projekat koji ispunjava tri kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

Urednički tim “eKapije” započeo je selekciju kandidata, a zainteresovane kompanije se mogu prijaviti i same popunjavanjem formulara koji je dostupan na stranici www.aurea.rs.

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor ovogodišnjeg takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs. O pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati i čitaoci “eKapije” i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta.

– U vremenu u kome živimo, kada imamo prepletene efekte globalne i lokalne krize, posebno je teško doći do investitora koji će podržati novi projekat ili ideju. Međutim, vrednosti koje promoviše “Aurea” su nedvosmisleno i konstantno “na radaru” svih ozbiljnih investitora, koji upravo i najviše investiraju u vremenima krize. Zato želim da pozovem sve kompanije koje su u prošloj godini pokrenule projekat koji zadovoljava kriterijume našeg konkursa, da se prijave, jer je to siguran put da se na velika vrata predstave potencijalnim investitorima i široj poslovnoj javnosti – rekao je Zdravko Lončar, direktor “eKapije”.

Pročitajte i:  PC Press Top50: Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji u 2022. godini!

Nagrada “Aurea 2014”, biće dodeljena krajem marta na svečanoj manifestaciji, a osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja – za inovativnost i društvenu korisnost.

Za više informacija pogledajte: www.aurea.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,