TrendMicro

Otvoren najveći Gigatron Megastore u Beogradu

Gigatron, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca na tržištu tehnike sa širokom ponudom IT uređaja, mobilnih telefona, TV i audio uređaja, bele tehnike, malih kućnih aparata, otvorio je vrata svoje najveće prodavnice do sada. Reč je o Gigatron Megastore-u, koji se nalazi na Novom Beogradu, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69A, u blizini Arene.

PCPress.rs Image

Ekskluzivna prodavnica površine 1.500m², smeštena je na tri novoa i ima obezbeđenih 20 parking mesta za posetioce. Nudi više od 10.000 različitih artikala renomiranih svetskih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama. Tim povodom, 20. i 21. aprila, sve posetioce očekuje 20% popusta na celokupni asortiman.

PCPress.rs Image

Kao i u svim ostalim Gigatron prodajnim objektima, tako i u ovom, kupci imaju na raspolaganju brojne mogućnosti odloženog plaćanja, kao što su kupovina na 24 rate bez učešća i bez kamate, upotreba Baš Tvoja Gigatron kartice i još mnogo toga.

PCPress.rs Image

Pored novootvorenog objekta, do kraja juna, planirano je otvaranje još tri Gigatron prodavnice – u Zaječaru, Leskovcu i u tržnom centru Ada Mall u Beogradu. Kako je bilo na svečanom otvaranju, možete videti u galeriji u prilogu.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,