Otvoren poslednjih krug takmičenja App Builder

Kompanije Telenor i Samsung najavile su poslednji krug takmičenja za najbolju Android aplikaciju – App Builder, koji će trajati do 21. januara.

appbuilderTema takmičenja je „Lokalni heroj“, odnosno takmičari bi trebalo da naprave aplikaciju koja će da omogući pomoć lokalnoj sredini. Mapiranje spomenika ili muzeja u gradu, važne lokalne vesti, kulturna dešavanja u gradu, samo su neke od ideja koje takmičari trećeg kruga mogu da uzmu u obzir.

Pored odabira najbolje tri aplikacija,  i nagrada koje dodeljuju Telenor i Samsung. 100 najboljih učesnika biće nagrađeno profesionalnim licencama pomoću kojih će moći da prave složenije aplikacije i plasiraju ih na Google Play.

Zahvaljujući Samsung platformi za kreiranje aplikacija, u takmičenju mogu učestvovati oni koji već imaju iskustva u pravljenju aplikacija, kao i oni koji ne poseduju posebne veštine u ovoj oblasti, a takmičarkse aplikacije biće automatski objavljene i dostupne za preuzimanje i ocenjivanje.

Platforma se može koristiti samo putem portala Dobre stvari i jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik.

Više informacija o samom takmičenju naći ćete na internet strani http://appbuilder.dobrestvari.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,