Zebra

Otvoren prvi Huawei Experience Centar u Evropi

Huawei Consumer Business Group (BG) otvorio je Experience Centar u centru Brisela. Experience Centar se nalazi u ulici Vlaanderenstraat u trendi delu Brisela Dansaert i to je prvi centar kompanije Huawei u Evropi.

clip_image002

,,Ponosni smo što je Huawei odabrao da u Briselu otvori prvi Experience Centar u Evropi. Brisel je multikulturna prestonica Evrope, pa smo ubeđeni da će privući ne samo potrošače u Belgiji, već iz cele Evrope”, rekao je Hudson Liu, regionalni menadžer kompanije Huawei u Belgiji.

,,Otvaranje Centra u Briselu je dokaz da Huawei veruje u rast brenda u Belgiji. Postali smo treća najveća firma na tržištu u Belgiji. Važno je investirati u brend kako bi naši ciljevi postali dostižni. Cilj otvaranja Experience Centra je da ojačamo vezu sa potrošačima, te zato Centar obuhvata i servisni centar”, objašnjava Dirk Pauwels, direktor Huawei Consumer Business Grupe u Belgiji.

U Experience Centru, potrošači mogu da testiraju i isprobaju različite modele pametnih telefona, tableta i prenosivih uređaja. Huawei Experience Center takođe nudi širok izbor dodatne opreme i radi i kao servisni centar. Servisna podrška biće ista kao VIP servis dostupan na drugim prodajnim mestima. VIP servis podrazumeva tri godine garancije na sve uređaje, opravku i povraćaj uređaja za tri dana, kao i mogućnost da servis preuzme uređaj i vrati na kućnu adresu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  CarGo dostupan na Huawei AppGallery
SBB

Tagovi: , ,