ASUS ROG Flow

Otvoren SBB showroom u Ušću

U subotu 27. aprila, u tržnom centru “Ušće”, otvoreno je još jedno mesto na kome ćete moći da isprobate sve usluge SBB-a, dobijete savete i odlučite se za pakete koji vam najviše odgovaraju.

SBB showroomTom prilikom je najavljeno da oni koji potpišu ugovor za Duo i Trio Mix u Ušću do kraja maja ove godine, dobijaju 3 meseca besplatnog HBO Premium paketa plus telefonski aparat za Trio Mix korisnike, nezavisno od toga iz kog grada su došli u Ušće.

Dobar provod na otvaranju pružio je Mihajlo Vlahović Beli, mladi reper, koji je “bacao rime”, ispitao šta sve ima u SBB shopu, rešio svoje dileme i probleme sa modernim tehnologijama i zabavio publiku.

„SBB showroom-ovi nisu samo obične prodavnice u kojima ćete uzeti neku od naših usluga. To su mesta gde možete da isprobate svaku uslugu, razmenite iskustva sa našim stručnim ljudima i naučite nešto novo o modernim tehnologijama, a sve u cilju da uz najbolju televiziju, brz internet i jeftinu telefoniju svoj život učinite lepšim i zabavnijim“, rekla je Jovana Lukić, direktor korporativnih komunikacija u SBB-u.

Pročitajte i:  Tidal stiže u Srbiju za sve SBB korisnike

Kompanija SBB najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, a od kraja 2012. i operator fiksne telefonije. Najznačajniji je operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja sa svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava oko 1000 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini i još oko 15 manjih kompanija, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države, pod imenom United Group.

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: