TrendMicro

Otvoren treći CE&HA sajam

Ministar unutrašnje i spoljnje trgovine i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, Rasim Ljajić, otvorio je treći po redu CE&HA sajam u Beogradu.

Rasim LjajicU svom obraćanju prisutnima, naglasio je značaj ove manifestacije za dalji razvoj IT sektora u Srbiji, s obzirom na to da CE&HA sajam, uprkos ekonomskoj krizi u proteklom period, iz godine u godinu beleži rast.

Na svečanom otvaranju, govorili su i Takashi Imai, zamenik generalnog direktora kompanije Toshiba za Evropu, Dušan Milovanović, direktor sektora za potrošačku elektroniku u Adriatik regiji kompanije Samsung, Nebojša Radovanović, predsednik društva za osvetljenje Srbije i Zoran Đukanović, director kompanije Duke&Peterson i CE&HA sajma.

Počev od danas pa sve do nedelje 29.septembra, u dve najveće hale, halama 1 i 4,  na površini od oko 8.000 kvadratnih metara posetioci će imati prilike da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike, kućnih aparata i dekorativne i funkcionalne rasvete.

Osim izložbenog dela sajma gde će posetioci na jednom mestu videti najmodernija tehnička dostignuća iz oblasti kućne elektronike, ovaj sajam nudi mogućnost da se u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe obavi i kupovina uz specijalne sajamske popuste.

Cena ulaznice je 250 dinara, a radno vreme sajma od 10 do 19h, osim u nedelju kada će se zvanično sajam zatvoriti u 17h.

Na CE&HA sajmu svoj štand u hali 1 ima i PC Press. Svratite!

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,