Otvorena Intelova IDF konferencija

U San Francisku otvorena je Intelova godišnja konferencija, Intel Developer Forum, na kojoj su najavljene nove tehnologije i novi proizvodi.

IDF14_keynote_16

Izvršni direktor kompanije Intel, Brajan Krzanič zvanično je otvorio IDF konferenciju.

„Sa našim raznovrsnim proizvodnim portfolijom i programerskim alatima, koji obuhvataju ključne segmente rasta, operativne sisteme i faktore forme, Intel nudi hardverskim i softverskim programeri nove načine da rastu, kao i fleksibilnost programiranja“, rekao je Brajan Krzanič, izvršni direktor kompanije Intel. „Ako neki proizvod treba da računa i da se povezuje onda će to činiti najbolje ako unutar sebe ima Intelov proizvod“.

Tokom glavnog obraćanja, Krzaniču se na pozornici pridružilo nekoliko predstavnika Intela,  Majkl Del, predsednik i izvršni direktor kompanije Dell, i Greg McKelvey, izvršni potpredsednik i direktor strategije i marketinga Fossil Groupe.

Format i sadržaj konferencije su ove godine izmenjeni kako bi odgovarali velikom broju inženjera i programera, koji odražavaju napore kompanije Intel da proširi domet Intel tehnologije. Agenda i sadržaj tehnološke izložbe izašli su iz okvira predstavljanja računara, mobilnih i data centara kako bi obuhvatili i internet stvari (IoT) i nosive i druge nove uređaje stvorene od strane takozvanih “kreatora” i pronalazača.

Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus M16 - Potvrda dominacije

Više od 4.500 ljudi iz celog sveta prisustvuje forumu ove nedelje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,