Otvorena prva specijalizovana Nikon prodavnica

U TC Delta City u Beogradu, svecano je otvorena prva Yellow Store prodavnica na našim prostorima, specijalizovana za prodaju Nikon foto-opreme.

PCPress.rs ImageNov koncept prodavnice je potpuno jedinstven, jer pruža mogucnost testiranja svih najnovijih Nikon foto-aparata na jednom mestu . Yellow Store predstavlja mesto za susret svih zaljubljenika u foto-opremu, i razgovor sa Nikon eksperatima od kojih možete dobiti najnovije informacije vezane za ovog vodećeg proizvođača foto-opreme . Kako bi se kupci na pravi način uverili u kvalitet Nikon foto-aparata i njihovih objektiva omogućeno je testiranje fotografisanjem makete od sitnih figurica.

Na otvaranju se prisutnima obratio Petar Vukadinović, ispred firme Refot B, eksluzivni uvoznik i distributer Nikon foto-opreme, kao i Vladan Janković direktor firme CT Retail. Yellow Store svečano je otvorio njegova Ekselencija Toshio Tsunozaki, ambasador Japana u Srbiji.

PCPress.rs ImagePetar Vukadinović je ovom prilikom uručio i nagradu pobedniku prvog Facebook konkursa koji je Nikon organizovao u Srbiji, pod nazivom “Ja sam maleno čudo”. Pobednik konkursa je Sara Popović, koja je osvojila pravo malo čudo iz Nikon porodice, najmanji fotoaparat Coolpix S01, velicine kreditne kartice.  Nikon kao brend kojem se uvek veruje, pruža potrošačima i nešto više – poklon uz svaku kupovinu preko 20.000 dinara do kraja decembra, kao i vaučere za popust pri kupovini do kraja januara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,