Otvorena Sinergija 17 – digitalno povezivanje kao ključ četvrte industrijske revolucije

Konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama, Sinergija 17, danas je otvorena u beogradskom hotelu Crowne Plaza. Ovogodišnja Sinergija, koja će tokom naredna tri dana pod sloganom „Engage digitally“ učesnike provesti kroz brojne aspekte četvrte industrijske revolucije, otvorena je uvodnim izlaganjem Željka Vujinovića, generalnog direktora Microsofta u Srbiji. „U skladu sa sloganom Engage digitally pod kojim se održava Sinergija 17, i ove godine bavićemo se temom digitalne transformacije i načinima kako digitalizacija može da pomogne industrijama koje nisu bazično vezane za IT da u svojim poslovnim procesima budu efikasnije i produktivnije.“ izjavio je Vujinović.

PCPress.rs Image

Tehnički dani konferencije koji se održavaju 25. i 26. oktobra, donose veliki broj potpuno novih tema i predavača. Preko 70 sesija i izlaganja tokom prva dva dana baviće se temama iz oblasti: Business Solutions, Modern Business, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, Tools & DevOps, Internet of Things, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games, Web & Cloud Apps, i mnogih drugih.

PCPress.rs Image

Ove godine je fokus na predavanja koja se odnose na Modern Business segment. Inovacije o kojima će se govoriti definišu budućnost poslovanja i najpraktičnije prikazuju suštinu četvrte industrijske revolucije. Kriptovalute, blockchain tehnologije, beacon tehnologije i cloud rešenja u svakodnevnoj primeni mobilnih aplikacija, samo su neke od interesantnih prezentacija koje će učesnici imati prilike da vide na Tehničkim danima Sinergije. Treći, Biznis dan, okupiće relevantne sagovornike iz državnih institucija i uspešnih kompanija u Srbiji i regionu koji će razgovarati o tome šta donosi četvrta industrijska revolucija.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft će 22. septembra predstaviti nove Surface uređaje

Tagovi: , , , , , , ,