Otvorena vrata Admin Training Centra

Ukoliko ste razmišljali da svoj CV obogatite novim znanjima iz oblasti IT-ja, predlažemo vam da posetite Admin Training Center. Admin Training Center čini tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti informacionih tehnologija.

PCPress.rs Image

U ATC-u kurseve drže predavači sa dugogodišnjim iskustvom, koji aktivno primenjuju i šire svoja znanja i van predavanja, kroz svakodnevni rad, tako da uvek mogu da obogate programsko gradivo sa iskustvenim znanjem stečenim radom na realnim projektima. Kursevi su usmereni ka sticanju znanja kroz primenu, i bazirani su na realnim potrebama i problemima sa kojima se IT osoblje sreće na radnom mestu. Admin Training Center svojim polaznicima pruža kurseve iz Microsoft i Linux tehnologija, kao i IT Expert kurseve.

O svim ovim programima se možete detaljnije informisati svake srede od 11 do 12 h, u prostorijama Admin Training Centra, koji se nalazi na Studentskom trgu broj 4. To je novina u ATC-u, koja pruža mogućnost svim zainteresovanima da posete Admin Training Centar, vide gde se nalazi, upoznaju predavače i saznaju sve o programima ATC-a.

Prijava za Otvorena vrata se vrši putem mejla – info@atc.rs ili putem kontakt strane.

Facebook komentari: