BIZIT Seminar

Otvorene prijave za osnovni kurs WordPress Akademije

Udruženje SEEICT iz Beograda organizuje WordPress Akademiju za sve koji žele da izgrade karijeru programiranja na popularnoj WordPress platformi.

unnamed (1)

Potreba za kvalitetnim programerima je očigledna i upravo zato Udruženje SEEICT organizuje WP Akademiju u Beogradu. Napredni kurs je u toku, i njega trenutno pohadja oko 15 polaznika.

Kroz dvomesečni kurs polaznici će naučiti da samostalno programiraju WP sajtove, ostvaruju svoje ideje ili možda rade za drugoga.

Uz pomoć predavača, iskusnih programera Filipa Ilića i Milana Ivanovića, polaznici bi tokom programa  razviti kompletan sajt i naučiti osnove programiranja potrebne za WordPress.

Ilić i Ivanović imaju sedam i osam godina iskustva u WordPressu, svaki od njih je napravio više od 50 sajtova, što garantuje kredibilitet programa. Milan je organizator WordCamp Belgrade i jedan je od osnivača domaće WP zajednice. Sa druge strane, Filip Ilić je suosnivač PukkaThemes, a njegov tim je na Themes Forestu, najvećem WP marketplace-u, dobio titulu elitnog autora.

Sa iskusnim predavačima polaznici će imati i mentorske sesije, jedan na jedan, dok je planirano da se redovna predavanja održavaju  tri puta nedeljno.

Pročitajte i:  Otkriven novi (dugogodišnji) WordPress malware

Cena kursa iznosi 750 evra, moguće je plaćanje na rate.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,