BIZIT 2022

Otvorene su rezervacije za Galaxy Note 10

Samsung je juče otvorio rezervacije za novi Galaxy Note 10 telefon, koji će zvanično biti predstavljen 7. avgusta. To će tzv. early adopter-ima omogućiti da među prvima dobiju željeni telefon. Rezervacija može da se obavi za telefone koji će biti zaključani na određenu telekomunikacionu mrežu u SAD-u, ali postoji i opcija nabavke „otključanog“ modela.

PCPress.rs Image

S obzirom da ovaj telefon sigurno neće biti jeftin, Samsung je rešio da korisnicima omogući da na jeftiniji način dođu do njega. Ponudili su sistem zamene telefona, pri čemu će se pojedini modeli starih telefona vrednovati čak do 600 dolara. Pored toga, svi koji rezervišu svoj primerak telefona ovim putem, dobiće i 50 dolara kredita za kupovinu dodataka ili nekih drugih uređaja koji bi mogli da se koriste zajedno sa Galaxy Note 10 telefonom.

Interesantno je da korisnici koji žele da izvrše rezervaciju, moraju to da urade “na slepo”, jer za sada još uvek nema mnogo potvrđenih informacija o ovom telefonu. Veruje se da će imati tzv. punch-hole ekran, neće imati izlaz za slušalice, a model Note 10+ će imati 3x zum ToF kameru na leđima. Još uvek nije poznato hoće li telefon pokretati Snapdragon 855+, ali svi ti detalji i nejasnoće biće rešeni za manje od dve nedelje.

Pročitajte i:  Najnoviji uređaji Galaxy Z serije dostupni u Srbiji - evo kolike su cene

Izvor:  SlashGear

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,