Top50 Glas publike

Prijavite projekat na Belgrade Venture Forum

Belgrade Venture Forum je naveći regionalni investicioni forum koji za cilj ima ostvarivanje direktnih kontakata malih i srednjih preduzeća sa investitorima, održava  se od 5. do 7. novembra u hotelu Metropol Palace.

Belgrade Venture Forum 2013
Belgrade Venture Forum 2013

I ove godine preduzetnici iz čitavog regiona ce imati priliku da na Belgrade Venture Forumu ostvare kontakt sa preko 40 stranih i domaćih investitora spremnih da ih upoznaju i podrže njihov dalji razvoj kroz investiciju i druge vrste podrške, u različitim segmentima razvoja.

Investitori dolaze iz svih krajeva sveta, od Izraela do SAD, i ulažu u svim fazama razvoja, od ideje do već uspešne kompanije, pokrivajući vrednosti od 25.000 evra sve do 5 miliona evra investicija.

Preduzetnici koji žele da dobiju priliku da se direktno predstave investitorima i omoguće svojoj kompaniji da se na ovaj način dalje razvija, mogu da se prijave na online.belgradeventureforum.org.

Rok za prijave je do 5. novembra 2014, i sve kompanije i timovi koji se prijave biće pregledane od strane nezavisnog investicionog žirija, a do 40 najboljih će biti pozvano da se predstavi na Belgrade Venture Forumu 2014.

Pročitajte i:  Ko su članovi žirija Top50 2022 izbora?

Za predstavnike kompanija koje budu odabrane, učešće na Belgrade Venture Forumu je besplatno.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,