TrendMicro

Ovako će izgledati Honor 20 Pro u tirkiznoj boji i belom gradijentu

U drugoj polovini maja nas očekuje predstavljanje Honor 20 serije pametnih telefona. Očekuje se da će sam vrh ponude biti model Honor 20 Pro, a da će na tom događaju biti predstavljeni Honor 20 Pro, Honor 20, kao i Honor 20 Lite. Ovi telefoni će predstavljati pandane Huawei P30 Pro, P30 i P30 Lite telefonima.

PCPress.rs Image

Prošle nedelje su se pojavile fotografije Honor 20 Pro telefona u tirkiznoj boji, kao i u belom gradijentu. U oba slučaja se prikazuje poleđina telefona sa sistemom sa četiri kamere. Beli telefon očito ima gradijent koji se preliva u roze boju.

PCPress.rs Image

Informacije o telefonima su šture, ali je za očekivati da će koristiti manje-više sličan hardver kao i Huawei P30 Pro telefon. Takođe, nešto slično se očekuje i kada je sistem kamera u pitanju. I Honor 20 Pro bi trebalo da ima Sony IMX600 senzor. Takođe, fotografije pokazuju da će telefon imati tzv. “periskop kameru” sa telefoto objektivom. Tu se nalazi i 3D ToF senzor. Pretpostavlja se i da će četvrti kamera senzor biti ultra-širokougaoni.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip 4 - Za svačiji džep

PCPress.rs Image
Kompletna Honor 20 serija telefona će biti predstavljena 21. maja na događaju u Londonu. PC Press će se nalaziti na licu mesta i izveštavati vas sa premijere, a za očekivati je da će se u međuvremenu pojaviti još puno informacija.

Izvor: GSMArena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,