ePlaneta

Overwatch 2: Izvinjenje zbog lošeg starta

Već je ranije moglo da se čuje da Overwatch 2 nije dobro počeo, budući da je na startu bilo mnogo grešaka, ali i DDoS napada i drugih problema. U međuvremenu su mnogi rešeni, pa igra može da se igra.

PCPress.rs Image

Budući da su problemi bili ozbiljni, Blizzard nudi besplatne sadržaje u znak izvinjenja. Mnogi na početku nisu mogli ni da se uloguju u igru koju su platili, a developeri kažu da je sada bolje, što ne znači da su svi propusti rešeni. Igrači će počev od 25. oktobra moći da traže svoje poklone – Cursed Captain Reaper Legendary skin i Health Pack Weapon Charm, a biće dovoljno samo da se uloguju nakon naznačenog datuma.

Ove nedelje se očekuje još jedan paket zakrpa koje će dodatno popraviti Overwatch 2, a igra se prati da bi se na sve propuste reagovalo što pre. Lista otkrivenih problema je dostupna svima, a igrači neprekidno prijavljuju nove. Nije retkost da se igre pojave s određenom količinom problema, ali se čini da je bolje da se lansiranje odloži nego da neki naslov izađe s morem grešaka koje igranje čine nemogućim.

Pročitajte i:  Otkazan BlizzCon 2024

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,