BIZIT 2022

Pametan i lagan – Tesla Smartphone 6.2 Lite

Kompanija Comtrade predstavila je danas novi pametni telefon – Tesla Smartphone 6.2 Lite. Iz Comtrade su nam rekli da je uloženo mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima na koje su korisnici Tesla telefona navikli. Krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametan telefon sa ekranom koji prevazilazi cenovnu kategoriju, a tu su standardna podrška za dve SIM kartice i 4G vezu, te GPS i atraktivna cena.

PCPress.rs Image

Telefon se oslanja na snagu četvorojezgarnog MediaTek procesora i 2 GB radne memorije. Tu je prostrani HD ekran IPS tipa dijagonale 5 inča, dok se za autonomiju brine solidno velika baterija od 2200 mAh. Od bežičnih konekcija su tu WiFi, Bluetooth 4.0, GPS i FM risiveri, a dve SIM kartice čine ga odličnim rešenjem za kombinovanu poslovno/privatnu upotrebu. Kamere su osrednje – 8 i 5 MP, a internih 16 GB memorije moguće je proširiti memorijskim karticama do 64 GB, što podiže upotrebljivost ovog uređaja na viši nivo.

Očekivano, uz telefon dolaze preinstalirane aplikacije od kojih bismo izdvojili odlični SwiftKey, a operativni sistem je Android 6.0 – Marshmallow. Sa hardverske strane sve je to spakovano u metalno kućište, a ako ipak spadate u trapave korisnike, u paketu dolazi i silikonska futrola kojom dodatno štitite telefon od neželjenih padova, ogrebotina i oštećenja.

Pročitajte i:  Comtrade Distribution – pouzdan partner u razvoju modernih IT trendova

PCPress.rs Image

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,