Pametna Philips lampa za izlazak sunca

Sledeća pametna noćna lampa kompanije Philips Hue će se navodno zvati „Twilight“. Lampa će imati dva dugmeta na vrhu za napajanje, izbor scene i automatizaciju spavanja, a takođe ima LED diode pozadi koje će imati efekat izlaska ili zalaska sunca, prema HueBlog.com.

PCPress.rs Image

Zadnje LED i glavno svetlo, poput gornjeg i donjeg svetla Hue Dimera, očigledno će se pojedinačno kontrolisati, a kada se pokrene automatizacija spavanja, sajt kaže da će simulirati zalazak sunca pre nego što se isključi. Još nije jasno kada će – ili za koliko – Philips pustiti Twilight.

HueBlog je ranije ove nedelje objavio slike koje su procurile na kojima se vidi čudan, fiksni abažur lampe. Očigledno će doći u crnoj ili beloj boji i biti visok „oko 33 centimetra“. Članak uključuje slike koje je objavio nemački sajt za pametne kuće Smartlights.de.

Philips bi takođe mogao imati novu svetlosnu traku od 5 metara koja se zove Hue Solo na putu, jer je nakratko bila na listi „glavnog američkog prodavca“ za 89,99 dolara pre nego što je skinuta, prema priči koju je HueBlog objavio juče. I zaista postoji keširana stranica proizvoda Best Buy Hue Solo koja opisuje „besprekornu mešavinu višebojnog svetla u jednoj LED traci“ i kaže da se može kontrolisati preko Bluetooth-a

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *